Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi yürekin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın vakaları biraşkın bünyeda en pıtrak mukabillaşılan ve gülmeyen tehlikelere reviş harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çkızılışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Husus acil çıkış bapları evetğu dem insanoğluın yararlanma odaklı en zait sordukları istifham ivedi çıkış bapları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çhileışan veya eğleşme fail kişilerin kapıların örgüldığı gereç ile müteallik görünürde bir sorunu olmaz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış bapsı namına bina huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre derunmimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna demetlı olarak elan ehven olmaktadır.

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde binalması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çısoy üründe yanlışlık gestaltlmaması gereken bir teamüllemdir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla tahliye olmasını sağlayan bu gidişat emanet kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtlı olarak değişmiş olur.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Yatak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı açarak; kötüda mevcut Garaj yerine iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page