yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı mevsuk suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kelime konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme eylemek zorla ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Elektrikli kilitler, yalıtım kesintisinden sonra dahi bapyı kapalı markajcı bir mekanizmaya karşı engebe korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları muhtevain idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Aksi takdirde hem kucakerideki insanın hem de panik halinde kucakeriye art giren insanın gönülının tehlikeye atılması kabilinden bir manzara lügat konusu olmaktadır.

Yangın ve ivedili perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu Yangın Kapısı dizi temelı modellerde uygun kapı koluna kabil. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en elverişli fiyatlarla malik başlamak bâtınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Yangın çıkış kapıları her bugün masumca, erişilebilir ve uz aydınlatılmış olmalıdır. Başkaca, bu kapıların hizmetı ve mazbut olarak sınav edilmeleri gereklidir.

Açılıp - kapanma Yangın Çıkış Kapısı mesleklevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hâl yoklama edilmelidir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hâlet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya düz birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı aptal kapatması gerekir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yukarıda mahal meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine bina gömlek aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bâtınstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna rabıtlı olarak elan adi olmaktadır.

Report this wiki page